odvjetnik za antaliju

Naš cilj je da brani pravo svih vrsta ljudi u svim pravnim sustavima, prava na vlasnika uskoro i dati vam najviše pravni put, prava da poduzmu potrebne mjere opreza unaprijed biti izgubljene i smjernice strankama također pružiti potrebnu savjetovanje.

WhatsApp

Facebook

LinkedIn

Copyright 2018 Odvjetnik Mehmet Dursun
Sva prava pridržana.

8: 00 - 18: 00

Radno vrijeme ponedjeljkom

Facebook

LinkedIn

Arama
Meni

Kvkk Consulting Antalya

Kvkk Consulting Antalya

Kvkk Consulting Antalya

Što su osobni podaci, zaštita osobnih podataka 2019

- Zaštita osobnih podataka temelji se na članku Ustava o privatnosti privatnog života. Kao što je navedeno u zakonu; Svatko ima pravo na poštivanje svog privatnog i obiteljskog života i na zaštitu svojih osobnih podataka. Ne smije se dirati privatnost privatnog i obiteljskog života. Ovo pravo uključuje informiranje, pristupanje, zahtijevanje ispravka ili brisanja osobnih podataka koji se odnose na samu osobu i učenje koristi li se u njezine svrhe. Osobni se podaci mogu obrađivati ​​samo u slučajevima predviđenim zakonom ili uz izričit pristanak osobe.

-Anasayin 20. Kao što je navedeno u Načela i postupci zaštite osobnih podataka uređeni su zakonom.

- Iz tog razloga, 7 je izdan u travnju 2016 na OSOBNU ZAŠTITU 6698-a (KVKK). 2 godišnje razdoblje sukladnosti odobreno zakonom završava se datumom 7 iz travnja 2018.

VIŠE

SKLADIŠTENJE I ODSTRANJEVANJE OSOBNIH PODATAKA

Koliko osobnih podataka treba pohraniti?

Osobni podaci;

- Zakon o zaštiti osobnih podataka s brojem 6698,

Turski obvezni zakonik s brojem 6098,

- Zakon o javnoj nabavi br. 4734,

-5510 Zakon o socijalnom osiguranju i Općem zdravstvenom osiguranju,

- Zakon o regulaciji internetskih publikacija i suzbijanju zločina počinjenih kroz te publikacije,

- Zakon o upravljanju javnim financijama pod brojem 5018,

- Zakon o zaštiti na radu br. 6331,

VIŠE

Kazne za kršenje osobnih podataka

KAKVA SU PRAVA VLASNIKA PODATAKA? Kaznene kazne

11 Zakona o zaštiti osobnih podataka. Prema članku, prava koja vlasnik podataka može zahtijevati od službenika za podatke jesu sljedeća;

- Učenje o obradi ličnih podataka

- Zatražite podatke ako se osobni podaci obrađuju

- Naučiti svrhu obrade osobnih podataka i jesu li oni korišteni na odgovarajući način

- Poznavanje trećih strana kojima se osobni podaci prenose u zemlji ili inozemstvu

VIŠE

Kvkk administrativne mjere

1-Identifikacija postojećih rizika i prijetnji

Da bi se osigurala sigurnost osobnih podataka, prije svega treba ispravno utvrditi mogućnost realizacije rizika koji mogu nastati u zaštiti osobnih podataka i gubitaka koji mogu prouzročiti u slučaju realizacije i poduzeti odgovarajuće mjere. Pri određivanju rizika, jesu li osobni podaci posebne prirode, treba uzeti u obzir stupanj povjerljivosti i prirodu i količinu štete koja može nastati u slučaju narušavanja sigurnosti.

VIŠE

%d blogcu se svidio ovaj:
tr Türkçe
af Afrikaanssq Shqipam አማርኛar العربيةhy Հայերենaz Azərbaycan dilieu Euskarabe Беларуская моваbn বাংলাbs Bosanskibg Българскиca CatalàCEB Cebuanony Chichewazh-CN 简体中文zh-TW 繁體中文co Corsuhr Hrvatskics Čeština‎da Dansknl Nederlandsen Englisheo Esperantoet Eestitl Filipinofi Suomifr Françaisfy Fryskgl Galegoka ქართულიde Deutschel Ελληνικάgu ગુજરાતીht Kreyol ayisyenha Harshen Hausagloginja Ōlelo Hawaiʻiiw עִבְרִיתhi हिन्दीhmn Hmonghu Magyaris Íslenskaig Igboid Bahasa Indonesiaga Gaeligeit Italianoja 日本語jw Basa Jawakn ಕನ್ನಡkk Қазақ тіліkm ភាសាខ្មែរko 한국어ku كوردی‎ky Кыргызчаlo ພາສາລາວla Latinlv Latviešu valodalt Lietuvių kalbalb Lëtzebuergeschmk Македонски јазикmg Malagasyms Bahasa Melayuml മലയാളംmt Maltesemi Te Reo Māorimr मराठीmn Монголmy ဗမာစာne नेपालीno Norsk bokmålps پښتوfa فارسیpl Polskipt Portuguêspa ਪੰਜਾਬੀro Românăru Русскийsm Samoangd Gàidhligsr Српски језикst Sesothosn Shonasd سنڌيsi සිංහලsk Slovenčinasl Slovenščinaso Afsoomaalies Españolsu Basa Sundasw Kiswahilisv Svenskatg Тоҷикӣta தமிழ்te తెలుగుth ไทยtr Türkçeuk Українськаur اردوuz O‘zbekchavi Tiếng Việtcy Cymraegxh isiXhosayi יידישyo Yorùbázu Zulu